ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρόλαραν» τον Μπερνάρ οι σημερινοί νικητές του τουρνούα στο Κορωπί (pic)

Οι σημερινοί νικητές του τουρνουά στο Κορωπί θέλησαν να τρολάρουν τον συμπαίκτη τους, Μπερνάρ, που ήταν στους ηττημένους και έδειξαν μια φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο τριφύλλι.

«Τρόλαραν» τον Μπερνάρ οι σημερινοί νικητές του τουρνούα στο Κορωπί (pic)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του σε 4 ομάδες σήμερα, προκειμένου να αγωνιστούν σε ένα τουρνούα κατά το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης.

Οι «Πορτοκαλί» κατέκτησαν το τουρνουά, με την ομάδα να αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Κλεϊνχέισλερ, Σένκεφελντ, Μαντσίνι, Κώτσιρα και Ρούμπεν.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του προγράμματος της προπόνησης., ο Ρούμπεν ανέβασε μία φωτογραφία με τους συμπαίκτες ενώ πρόσθεσε με μοντάζ και τον Μπερνάρ στην φωτό αυτή, που ήταν στους ηττημένους. Με τον τρόπο αυτό ο Ρούμπεν, αλλά και γενικότερα οι νικητές θέλησαν να τρολάρουν τον συμπαίκτη τους.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι γι΄ άλλη μια φορά φάνηκε το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των πρασίνων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.