ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μυτιλήνη: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Περιέλουσε τον άντρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά

Ανατριχιαστικό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη.

Μυτιλήνη: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Περιέλουσε τον άντρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά

Γυναίκα περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον άντρα της και του έβαλε φωτιά. Το θύμα διακομίστηκε αεροπορικώς στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η δράστης του σοκαριστικού επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη επιτέθηκε στον σύζυγό της, επιχειρηματία από τον χώρο της εστίασης. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά.

Το θύμα διασωληνώθηκε λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων του και επειδή δυσκολεύεται να αναπνεύσει εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης. Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα καλύπτουν το 45% του σώματός του.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 169.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε βάρος της δράστιδας που συνελήφθη αμέσως, σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.