ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πολλή τακτική και ανάπτυξη από Γιοβάνοβιτς – Ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ του βάζει δύσκολα»

Τα τελευταία νέα από την «πράσινη» προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Πολλή τακτική και ανάπτυξη από Γιοβάνοβιτς - Ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ του βάζει δύσκολα»

Ένα μεγάλο ματς έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (23/4, 20:00) για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το συγκεκριμένο ματς, και μίλησε για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν οι «πράσινοι» έτσι ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι απέναντι σε έναν αντίπαλο που τους έχει δυσκολέψει πολύ.

«Δεν πρέπει να αλλάξει κάτι τακτικά, η παρουσία των παικτών είναι το “κλειδί”. Να αποφύγουν τα λάθη και να είναι συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ έχει δυσκολέψει πολύ περισσότερο από όλους τον Παναθηναϊκό φέτος, του έχει βάλει 4 από τα 12 γκολ που έχει δεχθεί», είπε συγκεκριμένα ο έμπειρος ρεπόρτερ των «πρασίνων».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την προπόνηση, τόνισε ότι δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική από τον Γιοβάνοβιτς, καθώς ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα ματς του έχει βάλει πολύ δύσκολα. Δούλεψε κυρίως, μάλιστα, στο θέμα της ανάπτυξης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» μίλησε και για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, η οποία όπως τόνισε αναμένεται να είναι η ίδια με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Μόνη αλλαγή ο Μάγκνουσον, που θα ξεκινήσει ως βασικός αντί του Σάρλια που έπαιξε στο ντέρμπι «αιωνίων».

Τέλος, σχολίασε και το ζήτημα του ορισμού elite διαιτητή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει elite διαιτητές στους αγώνες του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.