ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Mένει ελεύθερος από την Κοπεγχάγη ο Ζέκα»

Ελεύθερος από την Κοπεγχάγη αναμένεται να μείνει το καλοκαίρι ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα.

«Mένει ελεύθερος από την Κοπεγχάγη ο Ζέκα»

Για το μέλλον του πρώην “πράσινου” Κάρλος Ζέκα γράφουν στη Δανία.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος χαφ, σύμφωνα με το tipsbladet δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Κοπεγχάγη, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2017 και έτσι θα είναι ελεύθερος να βρει ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι ο Ζέκα, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο, ρήξη χιαστού με την ομάδα της Δανίας να λαμβάνει την απόφαση να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η ομάδα της Κοπεγχάγης, σκοπεύει να βοηθήσει τον 34χρονο Έλληνα μέσο μέσο με την αποθεραπεία και να του πει το αντίο με τον πρέποντα τρόπο που αρμόζει στην προσφορά του στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.