ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παππάς – Χωρίς Αβδάλα και Σαμοντούροφ η προπόνηση

Με τρεις απουσίες συνέχισε την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου ο Παναθηναϊκός στην προπόνηση της Παρασκευής (21/4).

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παππάς - Χωρίς Αβδάλα και Σαμοντούροφ η προπόνηση

Την προετοιμασία του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου για τα προημιτελικά της Basket League στο ΟΑΚΑ, συνέχισε το πρωί της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά έλειψαν τα προβλήματα καθώς ο Νίκος Παππάς έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο και ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή, ενώ παράλληλα εκτός προπόνησης έμειναν και οι Νεοκλής Αβδάλας και Αλέξανδρος Σαμοντούροφ που είναι με την εφηβική ομάδα του «τριφυλλιού» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τον δεύτερο μάλιστα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο από το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Θυμίζουμε ότι στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη δεν θα είναι και ο Νέιτ Γουόλτερς ο οποίος “κόπηκε” από τη λίστα λόγω του περιορισμού των ξένων.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πράσινα» για φέτος." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.