ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω διάθεση να κοντραριστώ με τους Αγγελόπουλους – Εγώ δεν πέφτω στην Α2»

Ανάρτηση στα social media με την οποία προϊδεάζει για το τι έρχεται την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι δεν έχει διάθεση να κοντραριστεί με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.

Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω διάθεση να κοντραριστώ με τους Αγγελόπουλους - Εγώ δεν πέφτω στην Α2»

Τα είπε όλα μέσω live του instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού λέγοντας ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν χτίσει μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι θα… υποταχθούν την επόμενη σεζόν στον “εξάστερο”.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να αντιπαραταθεί μαζί τους, ενώ δεν παράλειψε να κάνει και αναφορά σε εκείνους που τον βρίζουν στο ΣΕΦ.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο live

«Είπε δεν έχω καμία διάθεση για κόντρα με τους Αγγελόπουλους. Έβαλαν τα χρήματά τους, έκαναν επενδύσεις, έφτιαξαν μία ομαδάρα και μπράβο τους. Αυτοί που με βρίζουν όμως στο ΣΕΦ θα υποταχθούν και θα πάνε μέχρι τέλους και θα αλλάζουν πάλι κουρτίνες γιατί εγώ δεν πέφτω Α2. Η δική μας ομάδα δεν είναι καλή και αυτό έχει βαθιές ρίζες, αλλά ωχ αμάν αμάν, τσο και λο. Το αμάν το έχουμε, το λο το έχουμε, το τσο το παλεύουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.