ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πρέπει να είναι καλύτερος απ’ όλα τα ματς με ΠΑΟΚ για να κάνει διπλό ο Παναθηναϊκός»

Την ανάγκη του Παναθηναϊκού να παρουσιαστεί ανώτερος ακόμα και από το ματς που κέρδισε με τον ΠΑΟΚ (ώστε να κάνει διπλό) τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Πρέπει να είναι καλύτερος απ' όλα τα ματς με ΠΑΟΚ για να κάνει διπλό ο Παναθηναϊκός»

Στην κρισιμότητα της προσεχούς αγωνιστικής των playoffs και τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συζητώντας στην εκπομπή «Fair Play», τόνισε ότι είναι πιθανό το βράδυ της Κυριακής (ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ) να ξέρουμε πού βρισκόμαστε στη μάχη του τίτλου.

Σε κάθε περίπτωση, συμφώνησε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι η ομάδα που δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη φέτος τους «πράσινους» και θα πρέπει εκείνοι να παρουσιαστούν καλύτεροι ακόμα και από το διπλό της κανονικής διάρκειας στην Τούμπα για να πάρουν τη νίκη.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.494 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.