ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μανούχος στο VAR στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!

Ο Γερμανός VAR που ήταν να βρίσκεται στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός δήλωσε κώλυμα λόγω προσωπικού προβλήματος και θα τον αντικαταστήσει ο Ευάγγελος Μανούχος.

Ο Μανούχος στο VAR στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώθηκε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, Γερμανός κ. Sascha Stegemannis, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί από τον FIFA VAR Ευάγγελο Μανούχο (ΕΠΣ Αργολίδας)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.