ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Κ. Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα και Μωραϊτης οι πρώτες κινήσεις του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της νέα σεζόν, με τους Κ. Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα και Μωραϊτη να είναι εκτός απροόπτου οι πρώτες κινήσεις του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Κ. Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα και Μωραϊτης οι πρώτες κινήσεις του Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν είναι και με τη βούλα πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού, μιας και υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Μάλιστα ο Τούρκος προπονητής πήρε ένα ποσό αρκετά σημαντικό και το μεγαλύτερο που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός σε προπονητή στην μετά – Ομπράντοβιτς εποχή.

Ο Αταμάν αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις με την Αναντολού Εφές.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν αρχίσει οι προεργασίες ενόψει της νέας σεζόν αναφορικά με το ρόστερ. Όπως προκύπτει από το «πράσινο» ρεπορτάζ, το «τριφύλλι» φαίνεται να έχει κλείσει ήδη τους πρώτους τρεις παίκτες που θα απαρτίζουν το νέο ρόστερ.

Συγκεκριμένα οι Λούκα Βιλντόζα, Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης θα είναι εκτός απροόπτου οι πρώτες κινήσεις, με τους παίκτες και την «πράσινη» να έχει υπάρξει πλήρης συμφωνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.