ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χάος στο Καραϊσκάκη: Ντου των οπαδών του Ολυμπιακού!

Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ έφερε σύρραξη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ντου από τους οπαδούς των γηπεδούχων, στο φινάλε του αγώνα.

Χάος στο Καραϊσκάκη: Ντου των οπαδών του Ολυμπιακού!

Με το τελικό σφύριγμα στο φαληρικό γήπεδο, είχαμε επεισόδια από τους οπαδούς των γηπεδούχων και εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, με την κατάσταση να μην ηρεμεί ούτε όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι δυνάμεις των ΜΑΤ όπου και ξεκίνησαν οι ρίξεις φωτοβολίδων, καθισμάτων και άλλων αντικειμένων.

Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, με την κατάσταση να είναι έκρυθμη.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 984.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.