ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πέντε βήματα και αγκαλιάζει το όνειρο

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τούμπα επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs και πλέον έχει μπροστά του πέντε βήματα για να φτάσει στα ουράνια.

Παναθηναϊκός: Πέντε βήματα και αγκαλιάζει το όνειρο

Έχουν μείνει μόνο πέντε βήματα.

Ο Παναθηναϊκός μετά από μια αγχωτική αλλά σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με σκορ 2-1 παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας εκεί όπου ισοβαθμεί με την ΑΕΚ έχοντας ωστόσο τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφήνει πλέον πίσω της το μεγάλο “διπλό” στη συμπρωτεύουσα το οποίο ήταν και το τέταρτο στη φετινή σεζόν και κοιτάει τις πέντε επερχόμενες αναμετρήσεις οι οποίες θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα ξεκινούν την Τετάρτη όπου ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να στήσει πάρτι στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, με τον κόσμο να αναμένει τις σχετικές ανακοινώσεις για τα εισιτήρια με τα οποία θα κάνει απόβαση στον Βόλο για να στηρίξει την ομάδα, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (30/4) στο “καμίνι” της Λεωφόρου εκεί όπου η νίκη θα ισοδυναμεί με κάτι παραπάνω από μισό πρωτάθλημα.

Θα ακολουθήσει ακόμη μια συνάντηση με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των playoffs, ενώ ένα βήμα πριν το τέλος το “τριφύλλι” πηγαίνει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο “Απόστολος Νικολαϊδης” με αντίπαλο τον Άρη.

Οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί ωστόσο το πάθος που υπάρχει σε όλο τον Παναθηναϊκό οργανισμό και κυρίως στους παίκτες έχουν συσπειρώσει τον κόσμο που θα είναι στο πλευρό της “πράσινης” αρμάδας ως το τέλος.

Έμειναν μόνο πέντε βήματα. Τα πέντε πιο σπουδαία βήματα για ένα πρωτάθλημα ιστορικό και παλικαρίσιο το οποίο αξίζει να πάει στον Παναθηναϊκό.

Υπομονή μέχρι τις 14 Μαϊου. Όλοι δίπλα στην ομάδα για τον τίτλο και το 21ο πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.