ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έχει αλλάξει τσιπάκι ο Παναθηναϊκός – Άξιοι συγχαρητηρίων Γιοβάνοβιτς και παίκτες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός διέψευσε όσους τον είχαν ξεγραμμένο μετά το Βόλο και εξήγησε γιατί όλοι στην ομάδα είναι άξιοι συγχαρητηρίων, ανεξαρτήτως συνέχειας...

Νικολογιάννης: «Έχει αλλάξει τσιπάκι ο Παναθηναϊκός - Άξιοι συγχαρητηρίων Γιοβάνοβιτς και παίκτες»

Κάθε άλλο παρά απλό πράγμα είναι αυτό που έχει πετύχει -και- στα playoffs ο Παναθηναϊκός, όπως εξήγησε υπογράμμισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ήταν ένα ματς θρίλερ, όσο πάει μου θυμίζει το 2004. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη, τεράστια, που δείχνει ότι έχει αλλάξει το τσιπάκι της ομάδας. Ξεκίνησε με γκέλα με τον Βόλο και τον είχαν καταδικάσει και πήγε και έκανε νίκες με Άρη, ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Δεν είναι απλό πράγμα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες. Ακόμα και αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να χάσει την δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός, άρα θα επιστρέψει στην Ευρώπη και στο Champions League. Έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και δεν μπορείς να του πεις κάτι».

Επιπλέον σημείωσε ότι ο Ιωαννίδης έχει κάνει… άλματα όχι βήματα προόδου τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό ενώ μιλώντας για την διαιτησία, δε, επισήμανε πως υπάρχει πέναλτι του Κάργα που δεν καταλογίστηκε στο 0-1 και αποβολή του Κουρμπέλη στο 102’, η οποία επίσης δεν δόθηκε από τον Ζίμπερτ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.