ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στροφή στον Βόλο και αλλαγές στην ενδεκάδα

Στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό.

Στροφή στον Βόλο και αλλαγές στην ενδεκάδα

Στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» επικεντρώνονται για έναν ακόμη τελικό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η προσοχή είναι στο παιχνίδι με τον  Βόλο στο πράσινο (ξανά) Πανθεσσαλικό, αφού χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο προπονητής των «πράσινων» αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Σέρβος θέλει να φρεσκάρει το βασικό του σχήμα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας μέχρι το τέλος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κώτσιρας διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί του Σάντσες, όπως και ο Μαντσίνι αντί του Παλάσιος ή του Μπερνάρ. Επίσης, πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Ιωαννίδη αντί του Σπόραρ.

Περισσότερα θα φανούν στην αυριανή προπόνηση από την οποία θα προκύψει και η αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.