ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Αταμάν

Τις επόμενες ημέρες ο Εργκίν Αταμάν θα έρθει στην Αθήνα για να βάλει σε μια σειρά τα θέματα που πρέπει να «τρέξουν», αλλά και να γνωριστεί με τους νέους του συνεργάτες.

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Αταμάν

Ο 57χρονος προπονητής δεν έχει υποχρεώσεις με την Εφές Αναντολού για το τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε λόγω των αναμετρήσεων της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη με τον Ολυμπιακό για τα Play Offs της Euroleague.

Αυτή η συνθήκη έχει ως αποτέλεσμα, Ο Τούρκος τεχνικός να εκμεταλλευτεί το κενό που υπάρχει και να έρχεται στην Αθήνα για να γνωρίσει από κοντά κάποιους από τους νέους του συνεργάτες, όπως για παράδειγμα τον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος θα έχει θέση στο τεχνικό επιτελείο της νέας σεζόν.

Με την παρουσία του Αταμάν στην Αθήνα, θα μπορέσει να προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα η προεργασία που γίνεται στο «τριφύλλι» ενόψει της ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα σεζόν. Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός είναι ήδη ενήμερος για τις ανάγκες του ρόστερ και όλες οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους γίνονται έπειτα από δικές του υποδείξεις.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.