ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Τοπ 5 προορισμοί για οικονομικές διακοπές: Φροντίστε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό

Εσείς γνωρίζατε ότι σχεδιάζοντας τις διακοπές σας εκ των προτέρων, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30%, συγκριτικά με το να τις οργανώσετε τελευταία στιγμή;

Τοπ 5 προορισμοί για οικονομικές διακοπές: Φροντίστε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό

Εσείς γνωρίζατε ότι σχεδιάζοντας τις διακοπές σας εκ των προτέρων, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30%, συγκριτικά με το να τις οργανώσετε τελευταία στιγμή; Τώρα πια είναι εφικτό να εντοπίσεις όλες τις οικονομικές, ταξιδιωτικές ευκαιρίες μέσω της ταξιδιωτικής πλατφόρμας οικονομικών πτήσεων, city breaks και διακοπών της eSky.gr.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τους top 5 οικονομικούς προορισμούς για τις φετινές σας διακοπές:

Μπάρι

Ένας εξαιρετικός προορισμός στην Ιταλία τόσο για ζευγάρια χωρίς παιδιά όσο και για οικογένειες. Η υπέροχη αρχιτεκτονική και ο εγγυημένα ηλιόλουστος καιρός συναρπάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Το Μπάρι είναι γνωστό για το ιστορικό κέντρο με τα στενά δρομάκια και τις παλιές εκκλησίες. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Μπάρι και το κάστρο του Νορμανδού. Στην eSky.gr και πιο συγκεκριμένα στο tab «Προσφορές» μπορείτε να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές πτήσεων, αν έχετε αποφασίσει πως το Μπάρι θα είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός σας.

Αλικάντε

Το Αλικάντε αποτελεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για όσους ανακαλύπτουν για πρώτη φορά τις διακοπές στην Ισπανία. Ένα μέρος, το οποίο είναι κατάλληλο τόσο για ζευγάρια χωρίς παιδιά, όσο και για οικογένειες. Στο Αλικάντε ο ήλιος είναι πάντα σε περίοπτη θέση, κάνοντας τους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν κάτω από αυτόν τη νόστιμη ισπανική κουζίνα, που περιλαμβάνει παέγια και θαλασσινά, καθώς και τις αμμώδεις παραλίες. Σε αυτόν τον προορισμό, μπορείτε επίσης να δείτε το φρούριο του Σάντα Μπάρμπαρα και την παλιά πόλη του Barrio de la Santa Cruz. Οι τρέχουσες προσφορές για Αλικάντε, που θα βρείτε στο eSky.gr, κάνουν πλέον εφικτή την άφιξή σας σε αυτό, ακόμη και αν είστε μία πολυμελής οικογένεια.

Βαλένθια και Μάλαγα

Δύο προορισμοί στην Ισπανία που όλοι πρέπει να επισκεφτούν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ηλιοφάνεια, όμορφες παραλίες, πολλά αξιοθέατα κοντά και πάντοτε νόστιμο, ισπανικό φαγητό. Η Βαλένθια είναι γνωστή ως η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών, ενώ η Μάλαγα χαρίζει άλλου τύπου εμπειρίες, καθώς σε αυτήν θα δεις το κάστρο του Gibralfaro, αλλά και το μουσείο Picasso.

Σικελία

Το ιταλικό νησί, στο οποίο όλοι μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς σημαίνει αληθινή dolce vita. Η Σικελία είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που, εκτός από όμορφες παραλίες, θα ήθελαν επίσης να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν συναρπαστικές πόλεις και χωριά. Το Παλέρμο, η πρωτεύουσα δηλαδή της Σικελίας, προσφέρει μια μοναδική μίξη αρχιτεκτονικών στυλ. Επίσης, σε αυτό θα δείτε το μαγευτικό μοναστήρι των Monreale. Η Κατάνια, με την καταπληκτική αρχαιολογική περιοχή της και το κοντινό ηφαίστειο Αίτνα, προσφέρει μια πλούσια κουλτούρα, άψογα συνδυασμένη με τη φυσική ομορφιά. Μόνο μια τρίωρη πτήση μας χωρίζει από την πολύχρωμη πραγματικότητα, τα ώριμα λεμόνια και πορτοκάλια, τα πανέμορφα κτίρια και τη φυσική ομορφιά.

Κάνοντας κράτηση για τις διακοπές σας εγκαίρως και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ταξιδίων του eSky.gr, μπορείτε να κάνετε τις διακοπές σας πιο οικονομικές χωρίς να στερηθείτε την ποιότητα. Οργανώστε τις διακοπές σας σε έναν από αυτούς τους ελκυστικούς προορισμούς και απολαύστε την τέλεια αναλογία τιμής και ποιότητας. Είτε επιλέγετε να πάτε στη Βαρκελώνη, για να θαυμάσετε την τέχνη του Γκαουντί και τη ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης, είτε να επισκεφτείτε τη Σικελία, για να απολαύσετε πανέμορφες παραλίες και εντυπωσιακά κτίρια, το eSky.gr μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές και να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο eSky.gr για να ανακαλύψετε περισσότερους προορισμούς, προσφορές και συμβουλές για την οργάνωση του τέλειου ταξιδιού. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ταξιδίων του eSky.gr, μπορείτε να κάνετε τις διακοπές σας πιο οικονομικές, χωρίς να χάσετε σε ποιότητα και άνεση.

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό των επόμενων διακοπών σας σήμερα και αφήστε το eSky.gr να σας οδηγήσει στην περιπέτεια της ζωής σας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ