ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Aπόβαση τίτλου στον «πράσινο» Βόλο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο (18:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Παναθηναϊκός: Aπόβαση τίτλου στον «πράσινο» Βόλο

Ο τίτλος περνά από τον «καταπράσινο» Βόλο για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Πανθεσσαλικό την ομάδα της Μαγνησίας για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και θέλουν μόνο τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και να έχουν το πάνω χέρι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Το «τριφύλλι» προέρχεται από την τεράστια νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και μετρά 72 βαθμούς στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ενώ θέλει παράλληλα να «εκδικηθεί» τον Βόλο μετά και την «λευκή» ισοπαλία στη Λεωφόρο τη δεύτερη αγωνιστική η οποία στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν διατηρήσει ήπιους τόνους για το ματς με τον Σέρβο τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές ώστε να φρεσκάρει αφενός την ενδεκάδα και αφετέρου να προφυλάξει παίκτες ενόψει του «τελικού» με την ΑΕΚ!

Έτσι ο 60χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Μπρινιόλι στην εστία με τους Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στα στόπερ και τον Χουάνκαρ αριστερά, ενώ τη θέση του Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει πιθανότατα ο Γιάννης Κώτσιρας. Ρούμπεν και Τσέριν θα βρεθούν και πάλι στον άξονα με τον Κλεϊνχέισλερ να κερδίζει πόντους για την ενδεκάδα, καθώς ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να προφυλαχθεί καθώς βρίσκεται στο όριο των καρτών. Ο Μαντσίνι θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα αντί του Παλάσιος, ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή αντί του Σπόραρ, ενώ ερωτηματικό πλανάται για το αν ο Μπερνάρ θα ξεκινήσει από την αρχή, με τον Βέρμπιτς να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αριστερό άκρο.

Αυτή θα είναι η 6η φορά που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο τη φετινή σεζόν. Στις πέντε προηγούμενες οι «πράσινοι» μετρούν τέσσερις νίκες (οι δύο για το Κύπελλο) ενώ μια έχει λήξει ισόπαλη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.