ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: «Φίνα κορίτσια» για την πρόκριση στη Φιλαδέλφεια

Τη νίκη που θα τον στείλει στους τελικούς της Α1 Βόλεϊ γυναικών θα αναζητήσει σήμερα (15:30) στο τρίτο ματς με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: «Φίνα κορίτσια» για την πρόκριση στη Φιλαδέλφεια

Ματς ζωής και θανάτου για τα “φίνα κορίτσια” στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (15:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Α1 Βόλεϊ γυναικών με τη νίκη να κρίνει την πρόκριση στους τελικούς της φετινής σεζόν.

Οι “πράσινες” πηγαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο τη νίκη που θα τις στείλει για ακόμη μια σεζόν στους τελικούς, έχοντας ως οδηγό το break του πρώτου αγώνα με το οποίο έσπασε το ρόδι για τη φετινή σεζόν απέναντι στην «Ένωση». Ο Γιάννης Καλμαζίδης, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το συγκεκριμένο ματς δίνοντας βάση κυρίως στο μπλοκ και την υποδοχή.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.