ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» παράνοια από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο Πανθεσσαλικό (Vids)

Δυναμική ήταν η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» παράνοια από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο Πανθεσσαλικό (Vids)

Πάνω από δέκα χιλιάδες φίλοι των «πρασίνων» αψήφησαν την ακατάλληλη για εκδρομή ημέρα, αλλά και τη βροχή που έπεφτε στην περιοχή του Βόλου και βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο κόσμος μετέτρεψε το Πανθεσσαλικό σε «Απ. Νικολαΐδης» δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να ενισχύει με τη φωνή του τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού και στο φινάλε του αγώνα αποθέωσε τους «πράσινους» αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό το μείγμα που υπάρχει τη φετινή σεζόν και η «σχέση» που έχει αναπτύξει η ομάδα και ο κόσμος είναι άνευ προηγουμένου και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ η ιστορική έδρα των «πρασίνων» θα μετατραπεί σε καμίνι για να ωθήσει το «τριφύλλι» προς τη νίκη που θα είναι το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.