ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνεται για Elite η ΕΠΟ – Διαιτητής αρνήθηκε να σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής

ΚΕΔ και ΕΠΟ ψάχνονται να βρουν elite διαιτητή για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ψάχνεται για Elite η ΕΠΟ - Διαιτητής αρνήθηκε να σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής

Το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει Elite διαιτητής, για να διευθύνει την αναμέτρηση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», Elite διαιτητής που φέρεται να είχε συμφωνήσει να έρθει για να «σφυρίξει» το μεγάλο ματς, ωστόσο άλλαξε γνώμη και ακύρωσε το ταξίδι του στην Ελλάδα και επισημαίνει πως μέχρι χθες το βράδυ, οι ΚΕΔ και ΕΠΟ δεν είχαν βρει αντικαταστάτη.

Ο χρόνος πιέζει και μένει να φανεί που θα καταλήξει η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς υπάρχει βαρύ κλίμα τοξικότητας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνά κανείς και όσα ανέφερε ο διαιτητής Ντάβιντε Μάσα στο πρόσφατο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τους προπηλακισμούς που δέχθηκε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.