ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Το Σάββατο 29/4 ο πρώτος τελικός με Ολυμπιακό

Οι τελικοί για τη Volley League γυναικών αρχίζουν και το Σάββατο 29/4 στις 21:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Παναθηναϊκός: Το Σάββατο 29/4 ο πρώτος τελικός με Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός σφράγισε το εισιτήριο του για τους τελικούς της Volley League γυναικών και το ερχόμενο Σάββατο θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.