ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξέλιξη με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το τυπικό πράσινο φως αναφορικά με την σύμβαση του Δήμου Αθηναίων με την κοινοπραξία των εταιριών για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Εξέλιξη με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Μια ακόμα θετική εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Για την ακρίβεια, μία από τις τελευταίες τυπικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να αρχίσουν οι εργασίες για την ανέγερση του γηπέδου. Το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε την έγκρισή του για τη σύμβαση του Δήμου Αθηναίων με την κοινοπραξία εταιρειών που έχουν αναλάβει το έργο (Μυτιληναίος, ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ).

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το έργο ξεκινάει με κάθε επισημότητα και μπορούν να ξεκινήσουν και οι περαιτέρω εργασίες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 278.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ