ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα κατέβει μόνο για τη νίκη ο Παναθηναϊκός -Μικρό προβάδισμα σε Σπόραρ και Παλάσιος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε ότι μόνο ένα αποτέλεσμα θα κρίνει από την Κυριακή τον φετινό τίτλο και πρόβλεψε την 11άδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ.

Νικολογιάννης: «Θα κατέβει μόνο για τη νίκη ο Παναθηναϊκός -Μικρό προβάδισμα σε Σπόραρ και Παλάσιος»

Ανοιχτή θα είναι η υπόθεση τίτλος και μετά την διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, εκτός και αν έρθει «διπλό», όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της χρονιάς. Στην κλήρωση βέβαια θυμάμαι ότι το βλέπαμε ως κρίσιμο και λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ευνοϊκό πρόγραμμα. Τελικά, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διεκδικούν τον τίτλο. Το πρόγραμμα εξαρτάται από την κατάσταση της κάθε ομάδας. Μόνο αν κερδίσει η ΑΕΚ θα έχει κριθεί το πρωτάθλημα, σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Ο Παναθηναϊκός έχει τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη πάντως, με αυτό το σκεπτικό θα κατέβει. Η ΑΕΚ είναι πολύ επιθετική, μπορεί να φέρει παίκτες από τον πάγκο και να αλλάξουν τον αγώνα, οπότε ίσως χρειαστούν και κάποιες αλλαγές από πλευράς Παναθηναϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Eπιπλέον εκτίμησε ότι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ θα είναι σίγουρα στην 11άδα των «πράσινων», ενώ έδωσε ένα μικρό προβάδισμα σε Παλάσιος και Σπόραρ για τις άλλες δύο θέσεις, εξηγώντας το γιατί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα απέναντι στην οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να προηγηθεί έως τώρα, πράγμα που θα χρειαστεί να κάνει για να πάρει το ματς.

Και σημείωσε ότι, στα δύο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Γιοβάνοβιτς είχε δουλέψει όλη την εβδομάδα για να μπορέσει το «τριφύλλι» να αποφύγει την πίεση της «Ένωσης», σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ προχθές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.