ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επιστολή της ΚΑΕ στην ΕΟΚ για την απόπειρα δωροδοκίας διαιτητών

Πλήρη ενημέρωση από την ΕΟΚ ζητά με επιστολή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με την καταγγελία της απόπειρας διαιτητών στο Κόσοβο!

Παναθηναϊκός: Επιστολή της ΚΑΕ στην ΕΟΚ για την απόπειρα δωροδοκίας διαιτητών

Την απαίτηση να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση δωροδοκίας των διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη, πριν από αγώνα τους στο Κόσοβο, ζητά ο Παναθηναϊκός με επιστολή του στην ΕΟΚ.

Η “πράσινη” ΚΑΕ τονίζει στην επιστολή πως τόσο η ΕΟΚ όσο και η ΚΕΔ θα πρέπει να έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την διαλεύκανση της υπόθεσης, υπογραμμίζοντας ότι η δημοσίευση της υπόθεσης μπορεί να επιφέρει μεγάλη ζημιά στην εικόνα της ομοσπονδίας.

Επιπλέον, καυτηριάζει το γεγονός ότι οι ίδιοι διαιτητές ζήτησαν να αντικατασταθούν από τα play offs της Basket League, αντί να έχει προβεί άμεσα στην εξαίρεσή τους η ομοσπονδία.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ζητάει από την ΕΟΚ να ενημερώσει επίσημα για το σύνολο των ενεργειών που έχουν γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.