ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικά τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον!

Μετά και το τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα από απόφαση του Χρήστου Σερέλη.

Οριστικά τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον!

Οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί πλέον ο Ντουέιν Μπέικον!

H “πράσινη” ΚΑΕ μετά τη σωρεία των πειθαρχικών παραπτωμάτων του Αμερικανού και έπειτα από απόφαση του Χρήστου Σερέλη, αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του παίκτη του οποίου το συμβόλαιο θα εξοφλήσει με βάση τα χρήματα που ήταν να λάβει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, εκτός των προστίμων.

Το αποκορύφωμα ήταν η βίαιη συμπεριφορά που είχε ο 27χρονος κατά συμπαίκτη του στην προπόνηση της Τρίτης (25/4), περιστατικό για το οποίο δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από ‘κει και πέρα και με τον Ντουέιν Μπέικον να αποχωρεί, ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στη διάθεσή του μόνο πέντε ξένους στα playoffs της Basket League, αφού έχει περάσει η σχετική προθεσμία και δεν μπορούν να γίνουν νέες αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων.

Να σημειωθεί ότι στον Αμερικανό είχε επιβληθεί πρόστιμο μετά το ματς με τη Μονακό το οποίο ήταν σε αναστολή, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον 27χρονο φόργουορντ, ο οποίος έδινε συνεχώς δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να βάλουν τις αρχές της ομάδας πάνω από το ταλέντο και την ποιότητα του παίκτη, ο οποίος δεν σεβόταν τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.