ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόμβες Γιαννακόπουλου για Euroleague και τις διαιτησίες Ολυμπιακού, Ρεάλ!

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Βόμβες Γιαννακόπουλου για Euroleague και τις διαιτησίες Ολυμπιακού, Ρεάλ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε μέσω Instagram στα κακώς κείμενα της Ευρωλίγκα και το… καταστροφικό πέρασμα του Μπερτομέου. Στο μήνυμά του ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε:

«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ χρειάζεται περισσότερες ομάδες σαν την Παρτιζάν και όχι ομάδες σαν την Ρεάλ. Αλλά αυτό που χρειάεζται κυρίως είναι μια μεγάλη αλλαγή στην… καμμένη γη που άφησε πίσω του όταν έφυγε ο Τζόρντι.

Επίσης, κάποιος πρέπει να ερευνήσει το τραγικό επίπεδο της διαιτησίας. Αρκεί να κάτσει να παρακολουθήσει παιχνίδια του Ολυμπιακού και της Ρεάλ ανά τα χρόνια για να καταλάβει τι συμβαίνει».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.