ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Χουάνκαρ σε δηλώσεις που θα παίξουν το βράδυ της Κυριακής 29/4, στην εκπομπή Sportshow πριν το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ τόνισε ότι το τριφύλλι θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Χουάνκαρ: «Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάνκαρ στην Cosmote TV:

– Πως προετοιμάζεστε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι; Τι σκέφτεται ένας παίκτης πριν από την πιο μεγάλη μάχη του τίτλου;

«Αδιαμφισβήτητα το βασικό είναι να κάνεις μια αποκατάσταση σωματική, μια ανασυγκρότηση του εαυτού σου, να ξεκουραστείς και να έχεις στο μυαλό σου έναν μεγάλο τελικό».

– Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει να νικάει στα ντέρμπι; Ειδικά σε αυτό που είναι τόσο κρίσιμο;

«Πάνω απ’ όλα, πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση που είχαμε τις προηγούμενες φορές. Να δείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε τη νίκη, επιδιώκουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, οπότε ξέρουμε από την πλευρά της πως θα ανταποκριθεί στο ματς».

– Φοβάσαι μήπως εφησυχάσετε από το γεγονός πως σας βολεύει και η ισοπαλία;

«Ναι, σίγουρα και γι’ αυτό αναφέρθηκα πριν στην ένταση που χρειαζόμαστε σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Να έχουμε επίσης υπομονή, επιμονή με στόχο τη νίκη και πάνω’ απ’ όλα να δείξουμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. 

Το τόνισα και πριν από δύο ημέρες και το επαναλαμβάνω. Δεν μας “κάνει” η ισοπαλία, αυτό το οποίο θέλουμε είναι η νίκη, να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς και να συνεχίσουμε αυτή τη θετική μας πορεία».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.