ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οριστικό: Δεν «κατέβηκε» ο Ολυμπιακός!

Χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

Οριστικό: Δεν «κατέβηκε» ο Ολυμπιακός!

Δεν κατέβηκε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με ενημέρωση της ομοσπονδίας και ενώ οι αγώνες της ημιτελικής φάσης έχουν ήδη αρχίσει, οι Πειραιώτες δεν έχουν δώσει το “παρών” στο τουρνουά!

Η εξήγηση των “ερυθρόλευκων” είναι ότι δεν υπήρξε δυνατότητα σχηματισμού ιδιαίτερα αξιόμαχης ομάδας επειδή και οι τρεις ξένοι, που αγωνίστηκαν το Σάββατο (29/04) στο ελληνικό πρωτάθλημα (Γκάτσινα, Πουκάρ, Μοντέιρο), αναχωρούν άμεσα για αγωνιστική υποχρέωση με άλλες ομάδες τους αύριο στο Κύπελλο Ιταλίας. Στον τελικό των ανδρών έχει περάσει άνευ αγώνα ο ΟΕΑ Ρεθύμνου.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.