ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συγκλονιστική Παπαφωτίου: «Δεν μας σέβονται»

H αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού θέλησε να σχολιάσει όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Συγκλονιστική Παπαφωτίου: «Δεν μας σέβονται»

Άστραψε και βρόντηξε η Αθηνά Παπαφωτίου!

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και το 1-0 στη σειρά των τελικών, άφησε στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι και επικεντρώθηκε σε όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με την εκκένωση του γηπέδου, στέλνοντας τα δικά της μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που βρήκαν το κουράγιο και το σθένος για να επιστρέψουν μετά από αυτή την απαράδεκτη διακοπή. Μόνο εδώ συμβαίνει αυτό και δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο εξωτερικό.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μας σέβονται, δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε όλο τον χρόνο, δεν σέβονται τους ανθρώπους που πληρώνουν 5, 10, 15 ευρώ για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι διοικήσεις, η αστυνομία κι όλο αυτό να σταματήσει».

Απαράδεκτη η διακοπή, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.