ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δίνει δανεικό τον Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ»

Σε λίστα δανεισμού θα μπει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ.

«Δίνει δανεικό τον Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ»

Για το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, γράφει η A bola.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, που αποκτήθηκε έναντι 4,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι από τον πορτογαλικό σύλλογο, αναμένεται να δοθεί δανεικός ενόψει της νέας σεζόν ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Αλεξανδρόπουλος που τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα της Σπόρτινγκ, έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν μόλις 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ωστόσο ένας τραυματισμός του στέρησε την δυνατότητα να εξελιχθεί.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.981 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι η Σπόρτινγκ έχει βάλει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ στον Αλεξανδρόπουλο, ενώ ο Παναθηναϊκός διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.