ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Aπάντηση Παναθηναϊκού σε Μπέικον: «Ξενύχτια, αλκοόλ, ουσίες, ωράρια, βιαιοπραγίες δεν χωρούν στις αξίες μας»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε σε όσα υποστήριξε ο Ντουέιν Μπέικον, με τους «πράσινους» να τονίζουν πως ουδέποτε ο Αμερικανός σεβάστηκε την προστασία που ήθελε να του προσφέρει η ομάδα.

Aπάντηση Παναθηναϊκού σε Μπέικον: «Ξενύχτια, αλκοόλ, ουσίες, ωράρια, βιαιοπραγίες δεν χωρούν στις αξίες μας»

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε λόγο για ασέβεια του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του, με το «τριφύλλι» να απαντά άμεσα στον Αμερικανό φόργουορντ, πως ουδέποτε σεβάστηκε τις αξίες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα τονίζουν οι «πράσινοι»

«Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται. Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

Θυμίζουμε ότι ο Ντουέιν Μπέικον είχε αιτηθεί την παρουσία σεκιούριτι για δύο ημέρες κάτω από το σπίτι του καθώς δεχόταν απειλές, με το αίτημα του να γίνεται δεκτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.