ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παράνοια: Εξαφανίστηκαν σε λίγα λεπτά τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Μόλις λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους τα εισιτήρια για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ εξαντλήθηκαν.

Παράνοια: Εξαφανίστηκαν σε λίγα λεπτά τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν!

Σε κατάμεστο “Απόστολος Νικολαϊδης” θα αγωνιστούν για μια ακόμη φορά οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς τα εισιτήρια για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκαναν φτερά μέσα λίγα λεπτά!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε για μια ακόμη φορά τη δίψα του και θα σταθεί και πάλι δίπλα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το 21ο πρωτάθλημα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά το sold out δεν είναι είδηση για τον φετινό Παναθηναϊκό, καθώς σε όλα τα ματς της ομάδας φέτος στην Λεωφόρο δεν πέφτει… καρφίτσα.

Για την ακρίβεια τα εισιτήρια βγήκαν σε κυκλοφορία στις 14:00 και μόλις λίγα λεπτά αργότερα εξαντλήθηκαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.