ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» και την επόμενη σεζόν η Κωτούλα

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Φαίη Κωτούλα έπειτα από ανακοίνωση του Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» και την επόμενη σεζόν η Κωτούλα

«Έδεσε» Κωτούλα ο Παναθηναϊκός!

Η 29χρονη παίκτρια θα συνεχίσει να φορά τα «πράσινα» και την επόμενη σεζόν και θα κλείσει έτσι μια τετραετία στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού».

Έτσι ο Κυπελλούχος Ελλάδας, συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς καθώς πέραν της ανανέωσης της συνεργασίας με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, ο σύλλογος έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της Διονυσίας Αλεξανδρή, ενώ έχει συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση της Καρακασίδου από την Ελευθερία Μοσχάτου.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινες» όπως ενημερωθήκατε και από το Panathinaikos24.gr, αναμένεται να έχουν ως νέα συμπαίκτρια και την Κροάτισσα, Αντριάνα Τσβιτκοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.