ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα στην Παρί με Μέσι!

EKTAKTO!

Βόμβα στην Παρί με Μέσι!

Στα άκρα βρίσκονται πια οι σχέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος περνάει τις τελευταίες του εβδομάδες στην πόλη του φωτός. Η απόφαση του να ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, δίχως την σύμφωνη άποψη της ομάδας, για να εκπληρώσει χορηγικούς όρους προσωπικής του συμφωνίας έχει φέρει εκτός αυτού την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, που σκέφτεται βαρύτατη τιμωρία.

Με το πρωτάθλημα Γαλλίας να μην είναι ακόμα εξασφαλισμένο και την Παρί να βιώνει μία μεγάλη εσωτερική κρίση λόγω άσχημων αποτελεσμάτων, ο Μέσι αποφάσισε να μην ακούσει την γνώμη της διοίκησης και να επιβαρύνει τον οργανισμό του με ένα κοπιαστικό ταξίδι στο Ριάντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ