ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Για την άλωση του Ρέντη και το 2-0 τα «φίνα κορίτσια»

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό απόψε στου Ρέντη στις 18:00 για τον 2ο τελικό της Volley League γυναικών και αναζητά τη νίκη που θα τον φέρει με 2-0 μπροστά στη σειρά.

Παναθηναϊκός: Για την άλωση του Ρέντη και το 2-0 τα «φίνα κορίτσια»

Για το δεύτερο βήμα τίτλου στου Ρέντη ο Παναθηναϊκός!

Τα «φίνα κορίτσια» αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του δευτέρου τελικού της Volley league γυναικών και θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη είχε επικρατήσει 3-1 στο κλειστό του Αγίου Θωμά παρά την σκανδαλώδη εκκένωση του γηπέδου που ακολούθησε την διακοπή του πρώτου τελικού για πάνω από μια ώρα.

Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια»
Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια» 64 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα αυτή θα είναι η τέταρτη συναντηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό να έχει επικρατήσει στις τρεις προηγούμενες με καθαρό σκορ (3-0, 0-3 κ.δ. και 3-1 στον πρώτο τελικό).

Θυμίζουμε ότι ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 19.00 στο ΟΑΚΑ αντί για το κλειστό του Αγίου Θωμά, έπειτα από ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΠΕ.

Για τον δεύτερο τελικό μίλησε και η κεντρική του «τριφυλλιού» Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου:

«Mας περιμένει άλλο ένα δυνατό παιχνίδι. Από την μεριά μας έχουμε αφήσει πίσω το ματς του Σαββάτου, είμαστε συγκεντρωμένες για το αυριανό παχνίδι γιατί θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι η νίκη για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.