ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κόσμος και ομάδα μια γροθιά για τον πρώτο «τελικό» κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο από τους τρεις εναπομείναντες «τελικούς» απόψε στις 20:00 στην κατάμεστη Λεωφόρο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs.

Παναθηναϊκός: Κόσμος και ομάδα μια γροθιά για τον πρώτο «τελικό» κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ώρα για τον πρώτο από τους τρεις “τελικούς” για τον Παναθηναϊκό!

Οι “πράσινοι” υποδέχονται στο κατάμεστο για μια ακόμη φορά γήπεδο της Λεωφόρου τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League και θέλουν τη νίκη για να φτάσουν πιο κοντά στο 21ο πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετρώντας 76 βαθμούς και κρατά την τύχη στα χέρια της μετά και το 0-0 με την συνδιεκδικήτρια ΑΕΚ στο προηγούμενο ματς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σέρβος τεχνικός θα έχει εν τέλει στη διάθεση του τόσο τον Ένις Τσόκαϊ, όσο και τον Άνταμ Τσέριν, ενώ στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Ρούμπεν Πέρεθ ο οποίος ωστόσο δεν είναι πιθανό να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αντίκρυσε την 4η κίτρινη κάρτα του στα playoffs και θα εκτίσει υποχρεωτικά την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, θέση βασικού θα έχει σίγουρα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην εστία, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην αμυντική τετράδα.

Γρίφος παραμένει η υπόθεση στα χαφ, με τον Τσόκαϊ να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Ρούμπεν για τη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ πιθανότατα θα πλαισιώνεται από τους Τσέριν και Kλεϊνχέισλερ. Στην επίθεση ο Μπερνάρ θα βρεθεί αριστερά, ενώ θα υπάρξουν λογικά ακόμη δύο αλλαγές με τον Μαντσίνι να παίζει δυνατά για τη θέση του δεξιού εξτρέμ αντί του Παλάσιος και τον Ιωαννίδη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Σπόραρ για την κορυφή.

  • Διαιτητής: Πόσον Γκρεγκ
  • Βοηθοί: Χάσιν Ίαν, Μπετς Λι
  • 4ος: Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης
  • VAR, AVAR: Κόουτ Ντέιβιντ, Μπαουξμπάουμ Ρέινχαρντ
  • To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

    Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.