ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σοκ με Σίνγκλετον – Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο!

Ο Κρις Σίνγκλετον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, με δημοσιεύματα στην Τουρκία να αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα

Σοκ με Σίνγκλετον - Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο!

Τρόμος με Σίνγκλετον !

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ένιωσε πόνους στο στήθος και διαακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για έμφραγμα!

Ωστόσο η Εφές τονίζει πως η στεφανιογραφία του είναι καθαρή!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η στεφανιογραφία του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος εξετάζεται σήμερα μετά από πόνο στο στήθος, βρέθηκε καθαρή. Οι περαιτέρω έρευνες για τον παίκτη μας συνεχίζονται. Σε αυτό το διάστημα θα τηρείται υπό παρακολούθηση και τις εξελίξεις θα τις κοινοποιεί ο σύλλογός μας», τονίζει η τουρκική ομάδα.

Ο Σίνγκλετον δεδομένα θα τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.