ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι ανανεώσεις – Παραμένει και ο Κωστόπουλος!

Την παραμονή του 28χρονου ακραίου Βασίλη Κωστόπουλου και για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι ανανεώσεις - Παραμένει και ο Κωστόπουλος!

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Ανδρέα Φράγκου, ακολούθησε άλλη μια και αφορά ακόμη έναν Έλληνα! Συγκεκριμένα ο Ερασιτέχνης, γνωστοποίησε ότι ο 28χρονος ακραίος, Βασίλης Κωστόπουλος θα φορά το “τριφύλλι” και την επόμενη σεζόν!

Έτσι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την Ελληνοποίηση, καθώς θυμίζουμε ότι όπως μάθατε από το Panathinaikos24.gr έχει συμφωνήσει με τον Θεόδωρο Βουλκιδη για την επόμενη σεζόν, ενώ τα “πράσινα” θα φορά του χρόνου και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κωστόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις ανανεώσεις αθλητών με τον 28χρονο ακραίο Βασίλη Κωστόπουλο που θα ενισχύσει το τμήμα και τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κωστόπουλος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλο ένα χρόνο στο σχεδιασμό αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Μακάρι να είμαστε όλοι οι αθλητές υγιείς και να έχουμε μια χρονιά με όλες τις επιτεύξεις των στόχων μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.