ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδιο με Πικέ και Σακίρα

Στα άκρα φαίνεται πως έχει φτάσει η σχέση του Πικέ με τη Σακίρα.

Επεισόδιο με Πικέ και Σακίρα

Το διαζύγιο του Πικέ με τη Σακίρα απασχόλησε πολύ την κοινή γνώμη με “καρφιά” εκατέρωθεν!

Ωστόσο αυτό που δείχνει να ενώνει τους δύο είναι τα παιδιά που απέκτησαν και τα οποία ο Ισπανός πήγε να συναντήσει στις ΗΠΑ, εκεί δηλαδεί όπου μένει πλέον η Κολομβιανή. Όμως η συνάντηση αυτή έμελλε να είναι επεισοδιακή, αφού τη στιγμή εκείνη στο σπίτι της ποπ σταρ βρισκόταν ο αδερφός της ο οποίος λογομάχησε με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τον αδερφό της Κολομβιανής, Τονίνο Μεμπάρακ, να εμπλέκεται στον καβγά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τονίνο κινήθηκε βίαια εναντίον του Πικέ, με αποτέλεσμα να κληθεί και η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.