ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Μακριά από τη Λεωφόρο οι περισσότεροι βαθμοί του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ (vid)

Ο Παναθηναϊκός σε 8 αγωνιστικές στα πλέι οφ έχει μαζέψει συνολικά 16 βαθμούς, με τους 10 από αυτούς να είναι μακριά από την Λεωφόρο.

Μακριά από τη Λεωφόρο οι περισσότεροι βαθμοί του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ (vid)

Ο Παναθηναϊκός στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος και έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να ξεφύγει στη Λεωφόρο.

Στα πλέι οφ παρότι η Λεωφόρος είναι κατάμεστη σε κάθε ματς, δεν έχει δώσει στην ομάδα τους αναμενόμενους βαθμούς. Για την ακρίβεια οι πράσινοι έχουν πάρει συνολικά 16 βαθμούς και τους 10 τους έχουν εκτός έδρας και μόλις τους 6 στην Λεωφόρο.

Τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν γίνει από αδύναμο σημείο πέρυσι, δυνατό του Παναθηναϊκού φέτος. Το τριφύλλι έχει παίξει συνολικά 4 παιχνίδια μακριά από την ιστορική του έδρα έχοντας κερδίσει ΠΑΟΚ, Βόλο, Άρη και μια ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα ματς που μπορούσε να είχε κερδίσει τόσο με βάση τις ευκαιρίες όσο και με βάση τα διαιτητικά λάθη που έγιναν κατά του.

Από την άλλη στην Λεωφόρο έχει φέρει ισοπαλία με Βόλο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και έχει κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος μακριά από την ιστορική του έδρα σε αυτή την ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς:

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.