ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ: Ετσι έζησαν όλοι στη Λεωφόρο το φινάλε – θρίλερ και την ισοπαλία στη Νέα Φιλαφέλφεια! (vid)

Ο Παναθηναϊκός είχε έρθει ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ και το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν 0-0, αλλά ήθελε 10 λεπτά, με τον κόσμο να παραμένει στην θέση του στη Λεωφόρο και να ζει το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων.

Εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ: Ετσι έζησαν όλοι στη Λεωφόρο το φινάλε - θρίλερ και την ισοπαλία στη Νέα Φιλαφέλφεια! (vid)

Αυτά που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου χθες πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Από το κύμα ενθουσιασμού στο 1-0 του Μαντσίνι, η παγωμέρα με το τελικό 1-1 και το ξέσπασμα μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ.

Ασανσέρ τα συναισθήματα του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο.Όλοι το ζούσαν στα κόκκινα και ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη. Η βραδιά ξεκίνησε καλά όπως προαναφέραμε, με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει το σκορ στην πρώτη του ευκαιρία με τον Μαντσίνι στο 9΄ και την Λεωφόρο να παίρνει φωτιά.

Στο 60ο λεπτό του αγώνα ήρθε η απόλυτη ανατροπή συναισθημάτων, με την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού να παγώνει με το τέρμα του Μπράντον Τόμας, με το οποίο ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθαν τα νέα από την «OPAP ARENA», ότι ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσηκώνονται, αλλά η… παγωμάρα ήρθε μετά από λίγα λεπτά όταν και ακυρώθηκε. Μετά και την αποβολή του Σένκεφελντ όλοι οι οπαδοί της ομάδας ήταν αρκετα σφιγμένοι. Με το σφύριγμα της λήξης οι περισσότεροι έμειναν στην θέση τους και παρακολουθούσαν το παιχνίδι της ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Ο κόσμος που καθόταν κάτω από τα δημοσιογραφικά μάλιστα ρωτούσε συνεχώς πόσο είναι το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και πόσα λεπτά θέλει ακόμα.

Το άγχος πολύ μεγάλο, αλλά ο κόσμος παρέμενε εκεί μέχρι την λήξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Το ξέσπασμα της Λεωφόρου ήρθε μετά το ξέσπασμα ενός οπαδού της ομάδας που φώναξε δυνατά: «Τελείωσε» και κάπου εκεί η Λεωφόρος ζωντάνεψε ξανά. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει τα γνωστά συνθήματα για το πρωτάθλημα και ζήτησε τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Το απόλυτο σκωτσέζικο ντους. Από την κόλαση του 1-1, στο σφύριγμα της λήξης στην «OPAP ARENA», που σήμαινε και την παραμονή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της βαθμολογίας. Από τον παράδεισο στην κόλαση και πάλι πίσω.

Μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων και μια βραδιά που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να χαρίσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.