ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με απουσίες και μια επιστροφή

Χωρίς τους Λι και Παπαγιάννη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη σειρά αγώνων με το Περιστέρι. Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Αγραβάνης λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με απουσίες και μια επιστροφή

Στις προπονήσεις ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ και τους αγώνες με το Περιστέρι, επέστρεψε ο Παναθηναϊκός.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν είχε στη διάθεσή του, τους Πάρις Λι λόγω τενοντίτιδας στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, αλλά και Δημήτρη Αγραβάνη που εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ δεν προπονήθηκε και ο Γιώργος Παπαγιάννης λόγω ίωσης.

Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός, είδε τον Νίκο Παππά να επιστρέφει και να συμμετέχει κανονικά, ξεπερνώντας τη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού που τον ταλαιπώρησε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...