ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ώρα για ρεκόρ – Κίνητρο το ΟΑΚΑ για τον κόσμο!

Δυναμική αναμένεται η παρουσία των «πράσινων» οπαδών, στον τρίτο τελικό του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Ώρα για ρεκόρ - Κίνητρο το ΟΑΚΑ για τον κόσμο!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τον σαββατιάτικο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 6 Μάϊου στις 7μ.μ. για τη Volleyleague γυναικών.

Οι «πράσινοι» οπαδοί ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται το Σάββατο να δημιουργήσουν ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στη χώρα.

Για πρώτη φορά τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε μαζικά σε αγώνα γυναικείου βόλεϊ σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο και πάνε για πανελλήνιο ρεκόρ στην εξέδρα καθώς καμία γυναικεία ομάδα δεν έχει επιχειρήσει να αγωνιστεί ποτέ σε τόσο μεγάλο γήπεδο.

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διάθεση ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς και οι  ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-olympiakos-volley-league-gynaikon-1/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.