ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο τον κόσμο του, το σηκώνει στο ΟΑΚΑ

Το πρωτάθλημα Ελλάδας θέλει να κατακτήσει απόψε (19:00, PAO TV/Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο τρίτο τελικό της Volley League γυναικών

Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο τον κόσμο του, το σηκώνει στο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινες» έκαναν το μπρέικ στον δεύτερο τελικό με 3-1 σετ στο κλειστό του Ρέντη και προηγούνται με 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών. Έτσι χρειάζονται άλλη μία για να… σκουπίσουν τον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσουν το δεύτερο συνεχόμενο και 25ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός παρόλο που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να ελπίζει για την ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Έτσι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κινητοποιηθεί και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο προκειμένου να ωθήσουν τα «φίνα κορίτσια» στην κατάκτηση του τίτλου.

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ιστορία πάει να γράψει και ο Γιάννης Καλμαζίδης, καθώς αν φτάσει ο Παναθηναϊκός στον τίτλο θα γίνει ο πρώτος προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα της Volley League σε άνδρες και γυναίκες.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Γεροθόδωρος και Βουδούρης, ενώ διαιτητής Challenge θα είναι ο Κουτσούλας.

To πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, τηλεοπτική μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το κανάλι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (PAO TV), ενώ θα υπάρξει και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Panathinaikos24.gr.

Πράσινες» έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.