ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες ενδείξεις για πιθανά κρούσματα μετά την ΑΕΚ και η έκρηξη της Παρασκευής

Η έκρηξη κρουσμάτων στον Παναθηναϊκό και η αυτονόητη απόφαση για αίτημα αναβολής της αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες ενδείξεις για πιθανά κρούσματα μετά την ΑΕΚ και η έκρηξη της Παρασκευής

Η έκρηξη κρουσμάτων στον Παναθηναϊκό και η αυτονόητη απόφαση για αίτημα αναβολής της αγωνιστικής.

Ο σοκαριστικός αριθμός των 24 κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό οδήγησε τους πράσινους στο αυτονόητο αίτημα αναβολής της αγωνιστικής.

Το “τριφύλλι” είναι η μόνη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα που κάνει κάθε μέρα μοριακό τεστ. Αυτό μπορεί να έχει οικονομικό κόστος, αλλά δείχνει και την ευθύνη που επιδεικνύει η ΠΑΕ. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα έχει έγκαιρη εικόνα για κάθε πιθανό κρούσμα, ώστε να το απομονώσει και να αποφευχθεί η διαφορά.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρεις μέρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανήμερα του αγώνα με την ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό είχαν κάποιες πρώτες ενδείξεις πιθανών κρουσμάτων, μολονότι τα τεστ ήταν αρνητικά. Την Πέμπτη υπήρχε ρεπό και στον εργαστηριακό έλεγχο της Παρασκευής προέκυψαν πάνω από 20 κρούσματα, που στην πλειονότητά τους αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι παίκτες ήταν τουλάχιστον ασυμπτωματικοί, είτε είχαν ήπια συμπτώματα. Γι αυτό, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής. Για ιατρικούς και αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για τη δημόσια υγεία. Η τελική απόφαση αναμένεται να βγει αύριο, όμως γίνονται ενέργειες να υπάρξει άμεση απάντηση εντός της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.