ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οσμή σκανδάλου: Η ΕΠΟ σκέφτεται να βάλει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι αιωνίων, αν δεν συμφωνήσει ο Μπριχ!

Μπουρλότο πάει να βάλει η ΕΠΟ στο πρωτάθλημα, μιας και σκέφτεται να βάλει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι αιωνίων, μιας και ο Μπριχ δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα και είναι άγνωστο αν θα συμφωνήσει να έρθει τελικά.

Οσμή σκανδάλου: Η ΕΠΟ σκέφτεται να βάλει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι αιωνίων, αν δεν συμφωνήσει ο Μπριχ!

Ο Φέλιξ Μπριχ μετά και την απόφαση για αναβολή στο ντέρμπι αιωνίων δεν ταξίδεψε στην χώρα μας.

Περιμένει πλέον την απόφαση για το πότε θα οριστούν τα ματς, προκειμένου να αποφασίσει το αν θα έρθει τελικά για να διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αν λοιπόν τελικά δεν έρθει στην ΕΠΟ κάνουν σκέψεις να βάλουν Έλληνα διαιτητή. Κάτι τέτοιο φυσικά θα συνεπάγεται με σκάνδαλο μεγατόνων και θα αναιρεί γι΄ άλλη μία φορά τη συμφωνία περί ξένων διαιτητών.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.