ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκάνδαλο και παρωδία: Με απόφαση Μαρινάκη η 9η αγωνιστική την Δευτέρα στις 21:00!

Μέγα σκάνδαλο με τον ορισμό των αγώνων της 9ης αγωνιστικής, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποφασίζει να γίνουν οι αγώνες την Δευτέρα στις 21:00.

Σκάνδαλο και παρωδία:  Με απόφαση Μαρινάκη η 9η αγωνιστική την Δευτέρα στις 21:00!

Μέγα σκάνδαλο με τον ορισμό των αγώνων της 9ης αγωνιστικής, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποφασίζει να γίνουν οι αγώνες την Δευτέρα στις 21:00.

Η Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε τις ομάδες ότι έπειτα από απόφαση του προέδρου, η αγωνιστική θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 9μμ, κάτι που ήταν και επιθυμία της ΑΕΚ.  Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός, που ταλαιπωρείται από covid, είχε ζητήσει η αγωνιστική να γίνει την Τρίτη ή την Τετάρτη. 

Τι σημαίνει η παραπάνω απόφαση; Οτι οι πράσινοι καλούνται να αγωνιστούν στο ντέρμπι της δεκαετίας τη Δευτέρα με συνολικά 29 κρούσματα, εκ των οποίων τα 17 να αφορούν ποδοσφαιριστές.

Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic)
Φανέλα – ΕΠΟΣ: Η εμφάνιση της ADIDAS που θυμίζει τη σεζόν 1995-96! (pic) 37.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00.»

loading...
ΣΧΟΛΙΑ