ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκάνδαλο και παρωδία: Με απόφαση Μαρινάκη η 9η αγωνιστική την Δευτέρα στις 21:00!

Μέγα σκάνδαλο με τον ορισμό των αγώνων της 9ης αγωνιστικής, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποφασίζει να γίνουν οι αγώνες την Δευτέρα στις 21:00.

Σκάνδαλο και παρωδία:  Με απόφαση Μαρινάκη η 9η αγωνιστική την Δευτέρα στις 21:00!

Μέγα σκάνδαλο με τον ορισμό των αγώνων της 9ης αγωνιστικής, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποφασίζει να γίνουν οι αγώνες την Δευτέρα στις 21:00.

Η Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε τις ομάδες ότι έπειτα από απόφαση του προέδρου, η αγωνιστική θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 9μμ, κάτι που ήταν και επιθυμία της ΑΕΚ.  Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός, που ταλαιπωρείται από covid, είχε ζητήσει η αγωνιστική να γίνει την Τρίτη ή την Τετάρτη. 

Τι σημαίνει η παραπάνω απόφαση; Οτι οι πράσινοι καλούνται να αγωνιστούν στο ντέρμπι της δεκαετίας τη Δευτέρα με συνολικά 29 κρούσματα, εκ των οποίων τα 17 να αφορούν ποδοσφαιριστές.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.880 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.