ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: MVP του πρωταθλήματος η Παπαφωτίου! (Vid)

Σπουδαία ατομική διάκριση για την αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου.

Παναθηναϊκός: MVP του πρωταθλήματος η Παπαφωτίου! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα βόλεϋ γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, «σκουπίζοντας» στους τελικούς τον Ολυμπιακό με 3-0 νίκες.

Πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23 αναδείχτηκε η αρχηγός και πασαδόρος του «τριφυλλιού», Αθηνά Παπαφωτίου η οποία λίγο μετά το τέλος του τρίτου τελικού παρέλαβε το βραβείο της.

Η έμπειρη πασαδόρος καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν καθοδήγησε με μαεστρία τα «φίνα κορίτσια», αποτελώντας έναν από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας των «πρασίνων».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του τρίτου τελικού η Παπαφωτίου είπε:

«Κρατάω το μαχητικό πνεύμα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε πόντο. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε κάθε ματς, παρά το ότι ήμασταν ασταθής μέσα στη χρονιά και είμαστε εδώ τώρα.

Όλοι κάναμε την προσπάθειά μας στην ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν φανταστικός ο κόσμος που ήρθε εδώ. Το βόλεϊ είναι σε ανοδική πορεία και καταφέραμε μαζί τους, μόνο έτσι θα πάει το ελληνικό βόλεϊ μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.