ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα highlights του τελικού που έφεραν το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο (Vid)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που βρήκε τον Παναθηναϊκό να κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Τα highlights του τελικού που έφεραν το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο (Vid)

Πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ του Ολυμπιακού και στον τρίτο τελικό της Volley League γυναικών στο ΟΑΚΑ και με 3-0 νίκες «σκούπισε» τις «ερυθρόλευκες» φτάνοντας στον τίτλο, που είναι ο 26ος της ιστορίας του.

Οι «πράσινες» στον πιο αμφίρροπο τελικό της σειράς είδαν τον Ολυμπιακό να είναι ανταγωνιστικότερος από ποτέ, ωστόσο οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη στο τάι μπρέικ είχαν πάθος και λύσεις στην επίθεση φτάνοντας στην κατάκτηση της νίκης και του πρωταθλήματος.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.