ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Η στιγμή της απονομής του πρωταθλήματος στο «τριφύλλι»! (Vids)

Αθηνά Παπαφωτίου και Πέννυ Ρόγκα, σήκωσαν μαζί το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας, που είναι το δεύτερο συνεχόμενο για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Η στιγμή της απονομής του πρωταθλήματος στο «τριφύλλι»! (Vids)

Ο Παναθηναϊκός «σκούπισε» με 3-0 νίκες τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το 26ο πρωτάθλημα Ελλάδας της ιστορίας του και δεύτερο συνεχόμενο.

Οι «πράσινες» αθλήτριες Αθηνά Παπαφωτίου και Πέννυ Ρόγκα μέσα σε αποθέωση από περίπου 6000 φίλους της ομάδας, σήκωσαν στον ουρανό του ΟΑΚΑ το τρόπαιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.