ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ασχολίαστο να πάει μία μέρα μετά η αναβολή, ΑΕΚ και Ολυμπιακός επέμεναν για Δευτέρα»

Πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης, την απόφαση να οριστούν τα αναβληθέντα ματς τη Δευτέρα.

Νικολογιάννης: «Ασχολίαστο να πάει μία μέρα μετά η αναβολή, ΑΕΚ και Ολυμπιακός επέμεναν για Δευτέρα»

Στην απόφαση της Λίγκας να ορίσει τα αναβληθέντα ματς της 9ης αγωνιστικής την ερχόμενη Δευτέρα, στις 21:00, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό, που όφειλε χθες (5/5), ζητώντας να αναβληθεί το ματς με τον Ολυμπιακό, αφού είχε 24 κρούσματα κορωνοϊού, που πήγαν στα 29 σήμερα. Είναι μία έκρηξη κρουσμάτων. Ο Παναθηναϊκός το έκανε αυτό για να μη θέσει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών του, αλλά και για να μη θέσει σε κίνδυνο την υγεία των αντιπάλων.

Κάθε ομάδα πρέπει να το σέβεται αυτό. Δόθηκε, λοιπόν, αναβολή, αλλά το γεγονός ότι πήγε για μία ημέρα μετά, πιστεύω πως είναι ασχολίαστο. Δεν σηκώνει σχόλιο η απόφαση της Λίγκας να πάει απλά τα παιχνίδια μία ημέρα μετά, με τα κρούσματα σήμερα να είναι στα 29».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ήταν οι ομάδες, που επέμεναν να γίνουν τα παιχνίδια Δευτέρα. Ουσιαστικά, δείχνουν έλλειψη σεβασμού κατά την άποψή μου στην υγεία των παικτών του Παναθηναϊκού».

Πρόσθεσε ακόμη: «Τα κρούσματα αυτά, επειδή είναι η 3η ή και η 4η φορά, που μπορεί να έχει κολλήσει κάποιος, ενδέχεται να είναι ενεργά για 3-4 μέρες. Αλλά ακόμη και ασυμπτωματικός να είσαι, που υπάρχουν τέτοιοι παίκτες, σίγουρα επηρεάζεται το σώμα σου. Ειδικά για τους αθλητές, που τρέχουν και πρέπει να έχουν ενέργεια. Το σωστό για εμένα ήταν τα ματς να γίνουν Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Παναθηναϊκός. Τον αναγκάζει η Λίγκα, τον αναγκάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, να παίξει ένα παιχνίδι με τα ενεργά κρούσματα σήμερα στους παίκτες να είναι 17».

Τέλος, σημείωσε: «Πρέπει να πω και κάτι, για να τελειώσει αυτή η ανοησία, που ακούμε εδώ και μέρες, ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το ματς στον Παναθηναϊκό… Νομίζω ότι όλοι όσοι το έλεγαν αυτό αυθαίρετα, πήραν μια απάντηση, πρώτον από τον Παναθηναϊκό, που ζήτησε αναβολή.

Αν αυτό είχε κανονιστεί, γιατί ζήτησε αναβολή; Και δεύτερον, η μεγαλύτερη και πιο ηχηρή απάντηση για το ποιος τα έχει βρει με ποιον, φάνηκε σήμερα όταν, σε αυτή την απόφαση, για να γίνουν τα ματς τη Δευτέρα, πρώτοι απ’ όλους συμφώνησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.